Tamara Comolli Beach Hasselt

Tamara Comolli Beach Hasselt

Sunset cocktail

Als afsluiter van onze Tamara Comolli beach, klinken wij samen met onze klanten op een geslaagde zomer. Kom langs voor een lekker glas champagne en doe inspiratie op voor jouw Tamara Comolli juwelen.

Woensdag 14 augustus – van 16:00 tot 18:30

RSVP via onze facebook pagina – https://www.facebook.com/events/395971214382290/

Welcome to the beach

Tamara Comolli heeft als kind de hele wereld afgereisd. Omdat haar vader actief was in de hotel business, kwamen ze overal op mooie stranden. Die jeugdherinneringen vormen een inspiratie voor Tamara Comolli. De druppel werd het symbool van haar merk en doorheen de collectie voel je de natuurlijke vormen overal.

Ocean Jasper collectie
nieuwe collectie hangers van Tamara Comolli
Sand Dollars

NIEUW: Sand Dollar

Zoals kinderen aan de Belgische kust “couteaux” verzamelen en gebruiken om kunstbloemen mee te kopen, verzamelen de kinderen in Palm Beach de sand dollars. Dat is precies waarop Tamara Comolli haar nieuwe hanger heeft gebaseerd. De nieuwe Sand Dollar hanger heeft bovendien nog een ander doel.

Het opnemen voor de oceaan

Tamara Comolli steunt Oceana, een non-profit organisatie die de oceaan met al haar biodiversiteit probeert te beschermen. Immers, de oceanen bedekken meer dan twee derde van het oppervlak van onze planeet. De nieuwe Sand Dollar is het symbool van deze samenwerking.

Understated luxury

Makkelijk om te dragen, voor elke gelegenheid

De juwelen van Tamara Comolli zijn ontworpen voor en door vrouwen. De bedoeling is dat je ze met gemak kan dragen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart