bell&ross, logo, jewelry, juwelen, franssen

Bell & Ross

Bell & Ross laat zich inspireren door de geschiedenis van de luchtvaart en de bijbehorende militaire specificaties. Er zijn beroepen waar men bestand moet zijn tegen extreme temperaturen, gewelddadige versnellingen moet ondergaan of bestand zijn tegen gevaarlijke druk. Bell & Ross analyseert deze extreme gebeurtenissen met degenen die ze ervaren: astronauten, piloten en duikers. Professionals voor wie een horloge niet alleen een hulpmiddel moet zijn om hen te helpen bij hun missies, maar ook een betrouwbare bondgenoot.

BR05

Afgeslankte versie

Bij het ontwerp van de BR05 bleven de designers trouw aan het DNA van het merk. Een ronde wijzerplaat in een vierkante kast, vier schroeven op de lunette en grote cijfers op de wijzerplaat. De geïntegreerde band is nieuw en lijkt geïnspireerd op de Nautilus van Patek Philippe. Toch is dit duidelijk een Bell & Ross, erg geslaagd vinden wij.

Get the look

Bell & Ross is sinds zijn ontstaan een toonaangevend merk in de sector. Hun moderne designs zijn hun handelsmerk. Terwijl de vierkante BR03 nog altijd vernieuwend en intussen ook iconisch is, verkent het merk nieuwe horizonten met zijn BR05-collectie. Uiteraard blijft Bell & Ross trouw aan zijn vier basisprincipes van leesbaarheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en precisie, maar dit nieuwe model krijgt met het gesatineerde staal een fashionable uitstraling zoals we die nog niet eerder zagen bij Bell & Ross.

Bell&Ross, franssen, juwelier, hasselt
Bell & Ross BR05 zwart rubber

€ 3.990,-

Bell & Ross BR05 blauw op staal

€ 4.500,-

Bell & Ross Vintage GMT blauw grijs

€ 3.200,-

Bell & Ross BR03 Instrument zwart rubber

€ 2.800,-

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart