bell&ross, logo, jewelry, juwelen, franssen

Bell & Ross

Bell & Ross laat zich inspireren door de geschiedenis van de luchtvaart en de bijbehorende militaire specificaties. Er zijn beroepen waar men bestand moet zijn tegen extreme temperaturen, gewelddadige versnellingen moet ondergaan of bestand zijn tegen gevaarlijke druk. Bell & Ross analyseert deze extreme gebeurtenissen met degenen die ze ervaren: astronauten, piloten en duikers. Professionals voor wie een horloge niet alleen een hulpmiddel moet zijn om hen te helpen bij hun missies, maar ook een betrouwbare bondgenoot.

BR05

Afgeslankte versie

Bij het ontwerp van de BR05 bleven de designers trouw aan het DNA van het merk. Een ronde wijzerplaat in een vierkante kast, vier schroeven op de lunette en grote cijfers op de wijzerplaat. De geïntegreerde band is nieuw en lijkt geïnspireerd op de Nautilus van Patek Philippe. Toch is dit duidelijk een Bell & Ross, erg geslaagd vinden wij.

Get the look

De in zwart of ice blue leverbare wijzerplaat toont links een wijzer voor het aanduiden van de gangreserve; rechts een groot datumvenster. 41 mm kast; leverbaar met geïntegreerde roestvrijstalen of rubberen polsband.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart