Revolution Slider Error: Slider with alias bellross-men not found.
Maybe you mean: 'franssenhome' or 'franssen-juwelen' or 'olelynggaard' or 'over-ons' or 'carouselhimher' or 'bron'
bell&ross, logo, jewelry, juwelen, franssen

Bell & Ross

Bell & Ross laat zich inspireren door de geschiedenis van de luchtvaart en de bijbehorende militaire specificaties. Er zijn beroepen waar men bestand moet zijn tegen extreme temperaturen, gewelddadige versnellingen moet ondergaan of bestand zijn tegen gevaarlijke druk. Bell & Ross analyseert deze extreme gebeurtenissen met degenen die ze ervaren: astronauten, piloten en duikers. Professionals voor wie een horloge niet alleen een hulpmiddel moet zijn om hen te helpen bij hun missies, maar ook een betrouwbare bondgenoot.

Limited 500 pieces

Avantgardistisch en gedurfd

De BR-X5 collectie is trouw aan het luchtvaarterfgoed dat kenmerkend is voor Bell & Ross. Het karakteristieke ‘ronde in het vierkant’-ontwerp valt meteen op. De BR-X5 is opgebouwd rond het automatisch BR-CAL.323 kaliber, een manufactuur uurwerk als resultaat van de symbiose tussen de talenten van Bell & Ross en Kenissi, een Zwitserse gespecialiseerde uurwerkmaker die zich richt op exclusiviteit.

Get the look

De in zwart of ice blue leverbare wijzerplaat toont links een wijzer voor het aanduiden van de gangreserve; rechts een groot datumvenster. 41 mm kast; leverbaar met geïntegreerde roestvrijstalen of rubberen polsband.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart