Onze diensten

Ontdek onze diensten en de vakmensen die ze met passie voor u uitvoeren.

Wij houden van het juweliersvak in elk opzicht. Bovendien geloven wij dat onze extra service het verschil maakt. Dat hebben we geleerd van onze grootvader, Piet Franssen. Daarom kan u sinds 1962 bij ons terecht voor allerhande diensten voor uw juweel of horloge.

Ontwerpen

Juwelen ontwerpen is een creatief proces. Wij gaan dit proces graag met u aan om te komen tot een juweel dat helemaal naar uw idee en smaak is ontworpen. Het team van Franssen Juweliers heeft de nodige kennis en jarenlange ervaring om een schitterend juweel te ontwerpen. Bovendien begeleiden wij u naar de perfecte diamanten en edelstenen. Immers, Ady en Willem-Alexander Franssen zijn beide diamatexperts en schoondochter Annelou is van opleiding gemmologe. Wij hebben de kennis en middelen in huis om samen met u een prachtig juweel te ontwerpen dat wij vervolgens in eigen atelier vervaardigen.

Franssen-juwelier_Diensten
Franssen_Collection_banner-570x428-1

Transformaties

Hebt u een juweel met een emotionele waarde waar u graag een ander juweel van wil laten maken? Wij denken samen met u na over een mooie upgrade aan een bestaand juweel.

Juweelherstellingen

Dankzij onze jarenlange ervaring, en ons vakmanschap kunnen wij elke juweel- en zilverreparatie uitvoeren. Onze gespecialiseerde vakmensen zorgen voor een schitterend resultaat. Wanneer u met een beschadigd juweel bij ons in de winkel komt, kunnen wij u meestal direct adviseren over de mogelijkheden.

Franssen-juweliers_diensten-3
Diensten_Franssen_DSC_3550

Aankoop oud goud

Hebt u oude juwelen die niet meer draagbaar zijn en waar u afstand van zou willen doen? Wij kopen dagelijks oud goud op. Kom langs in de winkel met uw goud zodat wij elk stuk kunnen testen. Een uurtje later weet u meestal al de prijs die wij u dan ook direct uitbetalen. Ook met oude diamanten boven 0.30ct kan u bij ons terecht voor verkoop.

Hebt u een juweel met emotionele waarde? Dan maken wij er samen met u een geslaagde transformatie van zodat het juweel een nieuw leven krijgt.

Horlogereparaties

Ook voor horlogereparaties bent u bij Franssen Juweliers aan het juiste adres. Onze horlogemaker Erik is in staat om onderhoud uit te voeren aan de meeste horlogemodellen. Daarnaast werken wij samen met de ateliers van de meeste topmerken, ook al vindt u dat merk niet in onze etalage. Kom eens langs, wij geven u graag een deskundig advies.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart