franssen, contact, franssen juwelier, juwelen, franssen juwelier, Franssen collection

Franssen Collection

Diamanten zijn nog steeds ‘a girl’s best friend’. Op voorwaarde dat de schenker getuigt van verfijning, originaliteit en goede smaak. Of zich laat bijstaan door zijn vertrouwde juwelier. Omdat een diamant voor altijd is, nemen wij onze verantwoordelijkheid om u te adviseren bij een aankoop erg serieus. Ook na 20, 40, of zelfs 50 jaar, willen wij dat u nog steeds tevreden bent met het juweel dat u destijds bij Franssen hebt gekocht.

Onze Franssen Private Collection wordt ontworpen door ons en volledig met de hand gemaakt in eigen atelier. Dat maakt dat wij erg flexibel zijn en samen met de klant een juweel kunnen ontwerpen. Onze meester goudsmid combineert oude met nieuwe technieken zoals 3D printing. Zo kunnen wij komen tot een prachtig eindresultaat.

Verlovingsringen met kleurstenen

Wees jezelf en voel je goed

Wanneer je een verlovingsring geeft, wil je dat die ongeziene schoonheid en eeuwige liefde uitdrukt. Je wil dat je ring dat ene hart verovert en doet smelten. Daarom moet je durven afwijken van de standaard. Het hoeft niet altijd diamant of saffier te zijn. Kostbare tourmalijnen of morganieten kan ook. Iedereen is anders. Wij gaan in gesprek met de jonge mannen die op zoek zijn naar een unieke verlovingsring voor hun unieke geliefde, om te achterhalen wie ze is en wat echt bij haar past.

Verlovingsringen

Solitaire

Diamonds are forever – een cliché, maar zoals vele clichés zit er een grond van waarheid in. We weten allemaal dat de diamant nooit uit de mode zal gaan. Een klassieke solitaire blijft schitterend. Toch kan je ook met de klassiekers creatief omspringen. Wat dacht je van een pear-shaped diamant? 

franssen, juwelier, hasselt, magic moments, franssen collection

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart