dinh van

De jaren zestig waren jaren van revolutie op verschillende vlakken. De politiek, de muziek, de mode… De rol van de vrouw in de maatschappij veranderde compleet. Jean Dinh Van zag het en besloot zijn eigen merk te creëren. Wat Jean Dinh Van deed, was een duidelijke breuk met het verleden wanneer juwelen enkel gedragen werden door dames uit de elite tijdens chique soirées. Hij ontwierp juwelen voor de moderne, werkende vrouw. Een gedurfde zet voor een jonge ontwerper, maar een groot succes tot op vandaag. Het huis Dinh Van werd een van de toonaangevende juwelenmerken voor draagbare juwelen. 

Moderne luxe

Le cube diamant

Pure vormen, vierkant en rond. Daarmee speelt het design van de collectie Le Cube Diamant. De pure vorm van een cirkel stelt de spiritualiteit en de hemel voor, terwijl het vierkant duidt op de stabiliteit van de aarde.

Serure

Dinh Van zorgde voor een ware stijlbreuk in de juwelenwereld. In plaats van de sluiting subtiel te verstoppen, werd deze net de blikvanger van de prachtige juwelen. De sluiting van deze juwelen is niet alleen mooi om te zien, maar ook heel veilig. Deze armbanden zijn super voor een jonge vrouw. Combineer drie kleuren goud, dat geeft een heel speciaal effect.

dinh van, franssen, hasselt, juwelier

Mariage

Dinh Van ontwierp ook trouwringen. Deze vierkante ringen zijn weer een voorbeeld van het tijdloos design van Dinh Van. Ze zijn er voor koppels die liever een moderne eigenheid willen dan de klassieke trouwring.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart