Van harte welkom bij Juweliers Franssen

In 1962 startte mijn grootvader, Piet Franssen met zijn juwelierszaak in de Demerstraat in Hasselt. Hij begon met bescheiden middelen, maar met ongelooflijk enthousiasme en gedrevenheid. Dat gaf hij door aan zijn twee zonen, Willy en Ady die de zaak uitbouwden tot een van de voornaamste juwelierszaken van Limburg. Sinds 2002 geniet Willy Franssen van zijn pensioen en wordt de zaak geleid door mijn ouders, Ady en Jeanine Franssen. Als jongste zoon, sta ik nog steeds versteld van het enthousiasme en de passie voor het vak die mijn ouders uitstralen. Ieder jaar opnieuw gaan zij honderd procent voor verrassende nieuwe dingen en een uitstekende service. Samen met ons fantastisch team zien wij er altijd op toe dat de kwaliteit hoog is. Zonder toegevingen. Kom het zelf ervaren en bezoek ons in Hasselt, u bent van harte welkom bij Franssen Juweliers.

Willem-Alexander Franssen

franssen, contact, franssen juwelier, juwelen, franssen juwelier

Méér dan 50 jaar!

In een tijd waarin de pop-upstores als paddenstoelen uit de grond schieten zijn wij trots om er nog steeds te staan voor onze klanten. Niet onbelangrijk want een juweel koop je in vertrouwen en met het juiste advies.

één trouw team

De medewerkers van de familie Franssen stralen de positieve en voluntaristische spirit van het huis uit. Ze dragen de klanten op handen en… worden door hen op handen gedragen.

erik >

“Als gediplomeerde uurwerkmaker ben ik steeds blij om onze klanten te kunnen begeleiden naar het perfecte uurwerk dat bij hen past of om cadeau te doen aan hun geliefde. Wat het ook zo bijzonder maakt bij ons is de huiselijke sfeer en de fijne band die wij met onze klanten opbouwen.

franssen, louis, franssen juweliers

< annemie

“Elke klant die hier binnenstapt is uniek, elk met zijn of haar eigen persoonlijk verhaal. Ieder op zoek naar het perfecte juweel of uurwerk. Aan mij (ons) om hen in die zoektocht bij te staan en te leiden naar de ‘perfect match’.

< willem-alexander

“In het buitenland besefte ik dat ik een doener ben”. De kleine Willem-Alexander groeide op in de zaak, waar hij speelde met binnenwerken van kapotte horloges. Geboeid dor de financiële wereld volgde hij een opleiding tot handelsingenieur. “De wereld van investment banking is fascinerend, maar de concurrentie tussen collega’s is meedogenloos. Bovendien besefte ik dat ik veel liever werk met een product waar ik 100% achter sta.”

^ frieda

“Eerder toevallig ben ik een aantal jaren geleden bij Jeanine & Ady beginnen werken. In het begin wat onwennig maar met de tijd, en een goede leerschool, kan ik wel zeggen dat ik veel plezier beleef aan de verkoop van juwelen.”

jeanine & ady ^

Vol energie en hoop voor de toekomst werken wij verder aan onze mooi zaak. Wij zijn gelukkig dat wij na meer dan 35 jaar nog steeds met plezier samenwerken. Bedankt voor uw vertrouwen en tot binnenkort.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart