Gellner

Gellner werd in 1967 opgericht en sindsdien deelt de familie een passie voor prachtige parels in bijzondere sieraden. Hun filosofie is dat een zuivere oceaan met een gezond ecosysteem leidt tot mooiere parels, bovendien is ieder collier perfect traceerbaar tot aan de kwekers. Dat is uniek in de sector.

Marutea Pearls

Adembenemend mooi

Op 5000km afstand van alle schadelijke invloeden van de moderne samenleving ligt het Marutea atoll in Frans Polynesië. Dit eiland heeft alles om de meest perfecte Tahiti parels voort te brengen. In het zuivere water van de lagune zijn de omstandigheden perfect. Marutea ligt volledig omgeven door een beschermd koraalrif en de temperatuurschommelingen zijn er miniem. Bovendien passeert er een stroming die extra veel voedingsstoffen aanvoert voor de Pinctada margaritifera oester. Dat is uniek in de wereld.

Get the look

Gellner viert het twintigjarig bestaan van zijn Castaway-collectie. Die versmelt ruwe diamanten en Tahitiparels tot unieke creaties. Je vindt ze ook met witte diamanten en South Sea parels in onze winkel.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart