bigli, juwelen, jewelry, franssen

Bigli

Wij houden van Bigli juwelen, net zo veel als onze klanten.

De puurste vorm van schoonheid creëren, de schoonheid van eenvoud, dat is wat Bigli wil bereiken. Zachte en eenvoudige vormen combineren tot iets dat intrinsiek waardevol is, tot een ding van schoonheid dat echt zinvol is.

Mini Sweety

Mix & match

Bigli’s bekendste collectie mini sweety biedt prachtige juwelen in meer dan 50 kleuren. Stel zelf een combinatie van kleuren samen en creëer een ongeziene harmonie, geheel volgens de gelegenheid, het humeur en de persoonlijkheid. Welke combinatie het ook wordt, de uitkomst is steeds kostbaar en uniek. Vraag meer uitleg over de edelstenen aan onze getrainde gemmologe, Annelou. 

Get the look

Wat we misten in de Bigli collectie was een halssnoer met de typische Mini Sweety edelstenen. Niet te druk, maar net genoeg om de eigenheid van een Bigli juweel te benadrukken. We zochten samen met Laurence, de ontwerpster van Bigli, naar de juiste samenstelling van dit nieuwe juweel. Haar creativiteit in combinatie met onze ervaring bleek een succes te zijn. Wij weten perfect hoe onze klanten hun juwelen liefst dragen.

Bigli Mini Leaves Ring

€ 2.270,-

Bigli Mini Waves Ring

€ 1.870,-

Bigli Mini Sweety Lange Oorbel

€ 2.990,-

Bigli Mini Sweety Ring

€ 1.630,-

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart