rado, logo, jewelry, juwelen, franssen

Rado

Rado combineert ontwerp en high-tech materialen voor horloges die de tand des tijds zullen doorstaan. Het wereldwijd erkende, Zwitserse horlogemerk is beroemd om zijn innovatieve ontwerpen en het gebruik van revolutionaire materialen om enkele van ‘s werelds meest herkenbare en duurzame horloges te maken.

True colours

Le Corbusier

Elke kleur is beperkt tot 999 stuks.Als Master of Materials heeft Rado voor deze collectie alle registers opengetrokken en hebben ze alle expertise gebruikt die ze opgedaan hebben tijdens meer dan 30 jaar werken met hightech keramiek om nog maar eens een vernuftigt staaltje van hun technisch kunnen in deze horloges te verwerken.

Get the look

Heel verrassend voor een horlogemerk dat vooral bekend is voor zijn gitzwarte parels, stelt Rado ons dit jaar zijn nieuwe collectie bijzonder kleurrijke horloges voor: de True Thinline Les Couleurs Le Corbusier. Een mond vol om negen unieke en levendige kleuren uit de legendarische Architectural Polychromy-kleurentheorie van Le Corbusier voor te stellen. Uiteraard zijn de horloges op de kleur na op-en-top Rado: high-tech en keramisch zoals je van Rado mag verwachten.

Rado True Thin Line Le Corbusier Blue

€ 2.050,-

Rado Hyperchrome High Tech Ceramic Blue

€ 2.660,-

Rado Ceramica voor dames

€ 2.210,-

Rado Diamaster Thinline High Tech Ceramic

€ 2.250,-

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart