breitling, logo, jewelry, juwelen, franssen

Breitling

Breitling heeft een heel eigen plaats tussen de horlogemerken: het zeer exclusieve ‘bolwerk’ van technische horloges, voornamelijk chronografen. Het merk heeft altijd het grootste belang gehecht aan de kwaliteit van zijn producten, ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik onder de meest veeleisende omstandigheden. Let vooral op de manufacture binnenwerken die van A tot Z bij Breitling ontwikkeld zijn. Deze technische hoogstandjes scoren bijzonder goed en zijn zeer competitief qua prijs.

Veelbelovende partnership

Breitling meets Norton

Breitling laat zich graag inspireren door andere luxemerken. Na de samenwerking met Bentley is het nu een partnership met de Britse motorfietsenfabrikant Norton dat voor enkele parels in het gamma van Breitling zal zorgen. Stoere kracht en uiterste precisie zijn gegarandeerd.

Stijlvol eerbetoon

Airline editions

De Navitimer is al decennialang een klassieker in het aanbod van Breitling en onder horlogefanaten. Het is sinds zijn ontstaan dé standaard voor pilotenhorloges. Breitling komt daarom met enkele special Airline editions gewijd aan legendarische luchtvaartmaatschappijen. Drie modellen met sportieve rode accenten als eerbetoon aan PanAm, TWA en SwissAir.

Breitling Premier Rose Gold Limited Edition 250 stuks

€ 22.940,-

Breitling Navitimer 1 Chronograph B01 46mm

€ 7.650,-

Breitling Super Avenger 48mm

€ 5.700,-

Breitling SuperOcean Heritage II 44mm

€ 4.400,-

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart