breitling, logo, jewelry, juwelen, franssen

Breitling

Breitling heeft een heel eigen plaats tussen de horlogemerken: het zeer exclusieve ‘bolwerk’ van technische horloges, voornamelijk chronografen. Het merk heeft altijd het grootste belang gehecht aan de kwaliteit van zijn producten, ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik onder de meest veeleisende omstandigheden. Let vooral op de manufacture binnenwerken die van A tot Z bij Breitling ontwikkeld zijn. Deze technische hoogstandjes scoren bijzonder goed en zijn zeer competitief qua prijs.

Iconisch

Breitling Navitimer

De Breitling Navitimer was hét onbetwistbare pilotenhorloge in de jaren ‘60, ging in mei 1962 als eerst polshorloge in de ruimte en geldt als één van de meest geliefde mechanische chronografen ter wereld. De nieuwste versie van dit iconische horloge verleidt met zijn bol saffierglas en ligt strak aan de pols. Leverbaar met 41, 43 en 46 mm kast; diverse nieuwe kleuren; lederen en stalen polsbanden.

Get the look

Je op-en-top vrouwelijk voelen maar toch een edgy kantje tonen? It’s all about balance, zoals bij deze Chronomat van Breitling met een contrasterende roze wijzerplaat en stalen kast.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart