breitling, logo, jewelry, juwelen, franssen

Breitling

Breitling heeft een heel eigen plaats tussen de horlogemerken: het zeer exclusieve ‘bolwerk’ van technische horloges, voornamelijk chronografen. Het merk heeft altijd het grootste belang gehecht aan de kwaliteit van zijn producten, ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik onder de meest veeleisende omstandigheden. Let vooral op de manufacture binnenwerken die van A tot Z bij Breitling ontwikkeld zijn. Deze technische hoogstandjes scoren bijzonder goed en zijn zeer competitief qua prijs.

Breitling

Supercharged

De Super Chronomat van Breitling is de stoerste versie van de Chronomat familie. De verschillende ceramische onderdelen gecombineerd met de typische Chronomat kenmerken maken het horloge tot een indrukwekkend stuk. Een aantal 18kt rosé gouden accenten erbij en je hebt het helemaal. Een horloge voor durvers!

Get the look

Wat begon rond de pols van piloten in de jaren 50 heeft zich voorgoed verankerd in de veelzijdige uitstraling van horlogeliefhebbers. De Breitling Navitimer 36 neemt je iedere dag bij de hand. Combineer met grijze maansteen juwelen van Tamara Comolli en een hanger met grijze tahiti parel van Gellner voor een coole monochrome look.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart