breitling, logo, jewelry, juwelen, franssen

Breitling

Breitling heeft een heel eigen plaats tussen de horlogemerken: het zeer exclusieve ‘bolwerk’ van technische horloges, voornamelijk chronografen. Het merk heeft altijd het grootste belang gehecht aan de kwaliteit van zijn producten, ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik onder de meest veeleisende omstandigheden. Let vooral op de manufacture binnenwerken die van A tot Z bij Breitling ontwikkeld zijn. Deze technische hoogstandjes scoren bijzonder goed en zijn zeer competitief qua prijs.

A legend is back

Breitling Chronomat

De nieuwe Breitling Chronomat past niet echt in een hokje. Het is een echte allrounder. Breitling CEO Georges Kern omschreef het als “at home both on the red carpet and at the beach”. We hebben die uitspraak getest… en het klopt. Dat kan je zien op onze instagram pagina @mr.franssen. Vooral de typische rouleaux band springt in het oog. Uniek voor de Breitling Chronomat.

Een waar icoon

Navitimer Automatic 35

De Navitimer van Breitling is een legendarisch horloge met een sterke persoonlijkheid. Al jaren geliefd bij mannen, maar nu is er ook een versie voor dames. Voor vrouwen met charisma werd de Navitimer in een elegante 35mm kast gemaakt. Beschikbaar in staal, goud of een combinatie van de twee. Met verschillende wijzerplaten met of zonder diamant. Pure klasse!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart