frank muller, franssen, juwelier

Frank Muller

Juweliers Franssen presenteert met trots het merk Franck Muller, de top in de Haute Horlogerie. Franck Muller maakte naam in de wereld van de horlogerie door zijn gecompliceerde en technisch hoogstaande binnenwerken. Dat leverde hem de titel “Master of Complications” op. Het merk groeide uit tot een wereldwijd fenomeen. De technische complexiteit, gecombineerd met een apart en herkenbaar design maken van Franck Muller een icoon in de Zwitserse horlogerie.

Frank Muller

Vanguard Racing

Het ontwerp van de Vanguard™ Racing vond zijn inspiratie in de motorsport en laat de harten van liefhebbers van het buitengewone een versnelling hoger schakelen. Een ware blikvanger is de meerlagige opbouw van het horloge. Kenmerkend voor de ‘meester van de complicaties’ zijn de tonvormige kast en grote cijfers/indexen. Leverbaar met verschillende kleuraccenten.

Get the look

Dit Vanguard-horloge van Franck Muller zit als gegoten dankzij een gebogen kastvorm. Volledig in rosé goud gezet met briljantjes voor het ultieme effect. Draag er een flexibele tennisarmband van Franssen Heritage bij en het is af.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart