frank muller, franssen, juwelier

Frank Muller

Juweliers Franssen presenteert met trots het merk Franck Muller, de top in de Haute Horlogerie. Franck Muller maakte naam in de wereld van de horlogerie door zijn gecompliceerde en technisch hoogstaande binnenwerken. Dat leverde hem de titel “Master of Complications” op. Het merk groeide uit tot een wereldwijd fenomeen. De technische complexiteit, gecombineerd met een apart en herkenbaar design maken van Franck Muller een icoon in de Zwitserse horlogerie.

Onmisbare details

Mariner Chronograaf

Hier zien we hoe een zwarte pull meer leven krijgt door er grote oorhangers met citrine bij te dragen, alsook een bijpassende unieke armband van Bron. Het horloge is eigenlijk voor heren, maar een sterke vrouw kan er perfect mee staan.

frank muller, franssen, juwelier, horlogerie

Cuntrée Curvex

Met zijn elegante horlogekasten, prachtige wijzerplaten en zeer complexe bewegingen, is Franck Muller terecht trots op al zijn horloges. Het zijn stuk voor stuk meesterwerken en geweldige voorbeelden van wat in de haute horlogerie mogelijk is. Hun speciale ontwerpen geven de horloges een tijdloze elegantie die tegelijk heel typisch Franck Muller is. Omarmd en geliefd door echte horlogefanaten en in zijn genialiteit ook vaak gekopieerd.

Grand Guichet

“Fond Ouvert”, de wijzerplaat van dit horloge is open gemaakt om het bijzondere mechanisme te tonen. Een chronometer met een grote datum, ook wel “Grand Guichet” genoemd.

frank muller, franssen, juwelier, horlogerie

Echte klasse

De prijs van vakmanschap

Unisex, dit top horloge in rosé goud kan zowel door heren als door dames met lef gedragen worden. Wij vrouwen dragen daarbij enkele leuke armbanden. Zo maken we het verschil.

Franck Muller Casablanca 8880 Automatic Date

€ 9.800,-

Franck Muller Casablanca 7880 Automatic Date

€ 20.800,-

Franck Muller Vanguard Lady V32 Automatic Rose Gold

€14.800,-

Franck Muller Vanguard Lady V32 Color Dreams Rose Gold

€ 14.800,-

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart