frank muller, franssen, juwelier

Frank Muller

Juweliers Franssen presenteert met trots het merk Franck Muller, de top in de Haute Horlogerie. Franck Muller maakte naam in de wereld van de horlogerie door zijn gecompliceerde en technisch hoogstaande binnenwerken. Dat leverde hem de titel “Master of Complications” op. Het merk groeide uit tot een wereldwijd fenomeen. De technische complexiteit, gecombineerd met een apart en herkenbaar design maken van Franck Muller een icoon in de Zwitserse horlogerie.

Frank Muller

Stijlvol voor de dag

Drie keer anders, maar toch perfect samen. Het collier van Tamara Comolli, de oorbellen van Ole Lynggaard en de Franssen gourmet armband met briljanten maken deze look interessant. Niet te gemaakt, maar toch assorti.

Get the look

De klassieke uitvoering van de Cintrée Curvex van Franck Muller. Het binnenwerk wordt aangedreven door een ‘platinum rotor’. De rotorschijf die ronddraait in het horloge en de veer opwindt, is gemaakt van platina. Dit edelmetaal is 40% zwaarder dan goud. De zwaartekracht werkt dus optimaal mee om dit horloge aan te drijven.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart