Together is a beautiful place to be

Proficiat, jullie gaan trouwen. Een trouwring is niet alleen een krachtig symbool. Volgens ons bij Franssen Juweliers is het ook een juweel om te koesteren. De meeste koppels komen samen langs in onze winkel om hun trouwringen te kiezen. Een belangrijke stap om jullie mooiste dag voor te bereiden. Het is voor ons een eer om jullie hierin te mogen bijstaan.

Hieronder vind je de verschillende types trouwringen in ons assortiment. Het is niet nodig om allebei dezelfde ring te dragen. Wij zorgen ervoor dat het een mooi geheel vormt zonder dat het een cliché is.

Maaike + Thibault
Maaike + Thibault
Maaike + Thibault
Maaike + Thibault

Eternity ring

Tijdloos & elegant

De Eternity Ring is rondom gezet met briljant geslepen diamanten. Een stroom aan schittering die nooit ophoudt. De eternity ring is tijdloos en elegant. Een blijvend juweel dat je voor altijd doet terugdenken aan die romantische dag.

Wij kiezen één voor één de mooiste diamanten uit om te zetten in deze ringen. Enkel de 0.1% beste kwaliteit van stenen komt hiervoor in aanmerking. Dankzij hun witte kleur staan deze diamanten mooi in geel, wit of rosé goud. Wat is jouw voorkeur?

Eigen atelier

Wedding proof

Onze trouwringen worden in eigen atelier met de hand gemaakt. Dankzij onze ervaring weten we dat een trouwring “wedding proof” moet zijn. We letten op de stevigheid van de ring zodat het echt een juweel voor het leven is. Daarnaast hebben wij verschillende manieren om de diamanten te zetten. Het is een subtiel verschil, maar liefde zit ook in details.

Maaike + Thibault

Eenvoud siert

De meeste mannen kiezen voor een eenvoudige trouwring. Het mag mooi zijn, maar moet niet opvallen. Een afgeronde ring of liever strak met rechte lijnen? Dezelfde met een briljantje voor mevrouw?

Tip: een materiaal dat recent meer aandacht krijgt is naturel witgoud. De kleur van deze legering is champagnekleurig witgoud dat er stoer uit ziet. Vraag ernaar in de winkel en je zal zien dat het heel mannelijk is.

dinh van

Voor liefhebbers van design met een eigen stijl

Het Parijse huis dinh van is een internationale topcollectie. De juwelen zijn stuk voor stuk voorbeelden van modern design. Lees hier meer over het merk.

Carré dinh van

Heb je al eens gekeken naar de vorm van je vinger? Je zal zien dat die niet perfect rond is. Dat was de inspiratie van Jean Dinh Van om de collectie carré dinh van te ontwikkelen. Mooie, vierkante ringen met afgeronde hoeken.

Le cube diamant, toi et moi

Le cube diamant, toi et moi. Deze ring brengt een romantische boodschap. De twee diamanten aan de bovenzijden zijn als toi et moi gezet. De één kan niet zonder de ander.

In love with nature

Ole Lynggaard

De nature ringen van Ole Lynggaard zijn zo verfijnd en organisch. Ontdek bij ons een ruim assortiment aan trouwringen van Ole Lynggaard. Voor hem en voor haar.

OleLynggaard_website_banner

Trouwringen voor hem

De meeste mannen willen gaan voor eenvoud. Jij ook? Toch mag een trouwring ook iets speciaals hebben zolang het sober blijft. Bij het Deense juwelenhuis Ole Lynggaard heeft men dat helemaal begrepen. Ontdek de nature ringen voor mannen in onze winkel. Het is een speciaal gevoel om zo’n klein kunstwerkje in handen te hebben.  

Design trouwringen

Tijdloos & elegant

Welke kleur goud verkies jij? Het is soms even wennen voor mannen om ringen te passen. Meestal is het een raar gevoel in het begin. Wij nemen de tijd om rustig op zoek te gaan naar de ring die perfect aanvoelt. Kom bij ons langs en je zal het zien.

franssen, juwelier, hasselt, ole lynggaard, ring, trouwring
Prijs: € 2.250,-

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart