Longines, logo, jewelry, juwelen, franssen

Longines

De uitzonderlijke horologische expertise die de horlogemakers en ontwerpers van Longines in de loop der jaren hebben ontwikkeld, gaat voort uit een langdurig proces van vallen en opstaan dat hen uiteindelijk in staat stelde de technische tijdsmeting te domineren.

Longines Legend Diver

Monoski op het Comomeer

Door eeuwenoud vakmanschap en traditie, elegantie en prestaties, heeft Longines een vaste plaats verworven tussen de grote horlogemakers. Een zelfopwindend automatisch L888 kaliber met 72 uur gangreserve is het hart van het hier getoonde lid van de Longines Master Collection. De opgelegde Romeinse cijfers maken de wijzerplaten in deze collectie prachtig in hun eenvoud.

Get the look

Maak kennis met de Longines Spirit Zulu Time. Voor de naamgeving ging Longines terug naar 1925, toen ze hun eerste polshorloge met twee tijdzones uitbrachten, gesierd met Zoeloe-vlag op de wijzerplaat. ‘Zoeloe’ verwijst naar de letter ‘Z’ die staat voor de universele tijd, zoals piloten en militairen die gebruiken. Longines heeft zich altijd laten opmerken als pionier voor het ontwikkelen van diverse GMT-modellen, specifiek gericht op de luchtvaartsector.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart