Gellner, de natuur als juweel

Nieuw bij Franssen

Gellner, de natuur als juweel

Gellner brengt ons de mooiste parels. Hun filosofie is dat een zuivere oceaan met een gezond ecosysteem leidt tot mooiere parels, bovendien is ieder collier perfect traceerbaar tot aan de kwekers. Dat is uniek in de sector.

Fiji Pearls

Een klein stukje paradijs

Oorden als Bali, Tahiti en Fiji zijn ware droombestemmingen. Met hun parels neemt topmerk Gellner iedereen mee op ontdekkingstocht.

De magie van de natuur

Deze fascinerende plekken zijn de voedingsbodem van de mooiste cultuurparels. Onder ideale omstandigheden en op ecologische wijze worden de parels er gekweekt, steeds met het nodige ontzag voor de indrukwekkende oceaan. De kwekers van de parels doen er alles aan om de parels na de oogst terug te laten aangroeien, zo kan de natuur deze betoverende kleinoden blijven voortbrengen. Hoogwaardige parels zijn dan ook de spiegel van het milieu. Gezonde zeeën brengen de meest verbluffende parels voort.

Uniek en zeldzaam

De Fiji-parel is een van de meest zeldzame parels ter wereld. In totaal worden slechts 25.000 oesters door J. Hunter geënt. Slechts een derde hiervan is ook effectief bruikbaar voor juwelen, topkwaliteit zoals deze is dus extreem zeldzaam. Een echt nicheproduct binnen de sector van de parels en met een ongeëvenaarde kleur en glans. Uitzonderlijk ligt bij juweliers Franssen een Fiji-collier in de winkel tijdens de maanden november en december. Een uitgelezen kans om te komen kijken en de ongeziene kleur en glans van deze uitzonderlijke parels met eigen ogen te bewonderen. Topmerk Gellner zoekt alle parels individueel uit op uiterlijk, glans, kleur en vorm. Een collier is dan ook een prachtig, puur natuurlijk product waarvoor enkel de beste kwaliteitsparels gebruikt werden. Omdat alle parels geschenken van de natuur zijn, is geen enkele parel hetzelfde en is elk sieraad uniek.

Intense kleurenpracht

Gellner

Gellner werd in 1967 opgericht en sindsdien deelt de familie een passie voor prachtige parels in bijzondere sieraden. Het familiebedrijf staat dan ook voor stijl en kwaliteit, en zet de schoonheid van de oceaan om in unieke juwelen in verschillende vormen en kleuren.

Adembenemend mooi

Design award

Gellner brengt parelcolliers die elke generatie weten te betoveren. Dankzij verborgen sloten binnenin de parels kan een lang collier op verschillende manieren gedragen worden. Er zit zelfs een armband verborgen in deze mix van roze zoetwaterparels, witte south sea parels en grijze tahitiparels.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart