Breitling, re-edited classic

breitling, franssen, juwelier, hasselt

Re-edited classic

Limited edition

Echte fans worden altijd blij van een heruitgave van een classic. Met deze Navitimer Ref. 806 1959 Re-Edition viert en eert Breitling zijn meest iconische model dat zestig jaar oud is. Dit horloge kan je als een exacte replica van het model uit 1959 beschouwen, letterlijk. Ieder detail is uitgewerkt zoals het toen was: exacte afmetingen, aantal pareltjes op de lunette, plexiglass en zelfs een manufacture handopwinding binnenwerk zoals het vroeger was. Het originele model is nog altijd een van de meest begeerde Navitimers onder verzamelaars. En deze limited edition wordt dat ongetwijfeld ook.

breitling, franssen, juwelier, hasselt
Willy Breitling (1912-1979) was een pionier in de horlogerie. Hij introduceerde de rekenschaal die we kennen van de navitimer en vond de eerste chronograaf met twee pushers uit. Een innovatie die tot op vandaag gebruikt wordt door alle horlogemakers.
breitling, franssen, juwelier, hasselt

In 1936 introduceerde Breitling een chronograaf voor piloten met een zwarte wijzerplaat, opvallende lichtgevende cijfers en een praktische roterende ring waarvan de wijzerpijl ook gloeide in het donker. De basis voor de legendarische Navitimer was gelegd maar tegelijk was het ook het begin van de innige band die het horlogemerk gedurende zijn rijke geschiedenis gehad heeft met de luchtvaart en die tot op de dag van vandaag resoneert. De pilotenhorloges van Breitling onderscheiden zich al decennialang niet alleen door hun prachtige looks, maar ook door hun ultieme precisie en absolute betrouwbaarheid die natuurlijk essentieel zijn voor professionele piloten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat piloten, luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigfabrikanten Breitlings Navitimer al lang als een van de beste pilotenhorloges ter wereld beschouwen.

Stijlvol eerbetoon

Airline Editions

De Navitimer is al decennialang een klassieker in het aanbod van Breitling en onder horlogefanaten. Het is sinds zijn ontstaan dé standaard voor pilotenhorloges. Breitling komt daarom met enkele special Airline editions gewijd aan legendarische luchtvaartmaatschappijen. Drie modellen met sportieve rode accenten als eerbetoon aan PanAm, TWA en SwissAir.

breitling, franssen, juwelier, hasselt

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart