Schoeffel, logo, jewelry, juwelen, franssen

Schoeffel

Het merk Schoeffel behoorde tot de wereldwijde top van de parels. Jammer genoeg heeft de familie Schoeffel in 2019 besloten om hun bedrijf stop te zetten. 

Omdat wij zo’n liefde voor parels koesteren, zijn wij van Franssen Juweliers op zoek gegaan naar een alternatief dat nog een stapje hoger staat dan Schoeffel. Dit hebben we al snel gevonden in het Duitse merk Gellner. Naast een prachtige collectie parels heeft de familie Gellner nog meer aandacht voor dingen die spelen in onze huidige maatschappij. Zo zetten zij extra in op het beschermen van de oceanen en zijn al hun parelcolliers perfect traceerbaar naar de bron.

Op die manier is de grote klap bij het stoppen van Schoeffel voor ons uiteindelijk een voordeel geworden, want we zijn super blij met Gellner. Zo zie je maar dat in het leven een nieuwe deur opent wanneer een andere sluit. Kom Gellner ontdekken bij ons in de winkel of klik hier.

Pure luxury

Durf kleur

Wie zei dat parels wit moeten zijn? Draag ze in warme kleuren en straal glamour en chic uit. Denk palazzo’s, kandelaars, weergaloze luxe…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart