adolfo courrier, logo, adolfo, courrier, juwelen

Adolfo Courrier

Adolfo Courrier – Italiaanse luxe

De luxueuze  juwelencollectie van Adolfo Courrier vind je exclusief bij Franssen Juweliers in België. Deze collectie springt in het oog door de creatieve mix van sprekende materialen zoals email, diamant en kleurrijke edelstenen. De collectie is simpel en herkenbaar, maar toch zo uniek. De POP collectie is geïnspireerd op de felle kleuren uit de POP ART. Naast ringen om tegen elkaar te dragen nu ook oorhangers. Grazie Adolfo!

Opvallend gedurfd

Pop collectie

Het minste wat je van de juwelen van Adolfo Courrier kunt zeggen is dat ze gewaagd, opvallend en kleurrijk zijn. Door te variëren met kleur en verschillende edelstenen worden basic ontwerpen iets heel bijzonder. Had Andy Warhol juwelen gemaakt, zou dit het geweest zijn.

Get the look

Deze speelse ringen hebben bovendien een ingenieus veersysteem ingebouwd. Daarmee zijn ze extra comfortabel om te dragen en passen ze zelfs aan vingers met dikke gewrichten. Draag ze elke dag!

Adolfo Courrier, Franssen juwelier, juwelier Hasselt

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Onze winkel is gesloten om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Onze nieuwe webshop is wel 24/24 open! Vul het contactformulier in op onze website of bel 0477/940123 voor dringende vragen. Blijf veilig en gezond, familie Franssen.