Adolfo Courrier

Giving life to movement

Ze overstijgen het traditionele denken over juwelen en stellen deze collectie voor die zich aanpast aan elke persoon, elke context. Zonder ingewikkelde systemen en zonder scherpe kantjes kan je heel eenvoudig de maat aanpassen. Dit Italiaanse merk creëert iets dat niet eerder bestond. Het zijn ringen in één stuk, maar die als een harmonica kunnen in- en uit schuiven. Bovendien zijn de juwelen volledig uit 18kt goud gemaakt. Serafino Consoli-creaties zullen u verrassen en u zal ervan kunnen genieten in alle fases van uw leven.

Beweeglijke ringen

Uniek comfort

Het zijn tijdloze juwelen die zich weten aan te passen aan de drager in de loop van de tijd, over generaties. Want deze ring past voor iedereen. Stel u een ring, armband, oorbel of hanger voor die zich met een eenvoudige beweging aanpast aan uw maat. Ontdek ze nu in onze winkel.

Transforming elegance as you wish

Get the look

De juwelen van Serafino Consoli bieden veel mogelijkheden. Het ingenieus ontwerp laat zelfs toe om van deze armband een ring te maken. Knappe innovatie en bovendien bijzonder degelijk. Een nieuwe aanwinst in onze winkel!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart