alessandra dona, jewelry, juwelen, franssen

Alessandra donà

De mooie Venetiaanse, van wie de collecties nog maar net op de markt zijn in België, weet duidelijk wat ze wil. Al vijf jaar lang timmert ze onder eigen naam aan de weg om parels opnieuw hip te maken bij actieve en trendy vrouwen.

Parels

Eindelijk sexy

De Italiaanse ontwerpster Alessandra Donà haalt met haar trendy ontwerpen en de parels definitief onder het stof vandaan.

Get the look

Haar troeven: strakke ontwerpen, urban style en een tikje rocksterallures. Alessandra Donà houdt van Zuidzeeparels, die minder braaf zijn dan de typische Japanse ‘Akoya’s’. Parels 2.0, zeg maar. Die grote exotische parels vallen op door hun mysterieuze schittering, als resultaat van een dikke laag parelmoer, en geven het gezicht een heel aparte glans. Daarom bevatten haar collecties ook zoveel oorbellen van topkwaliteit, met één of twee parels. Belangrijk bericht aan alle vrouwen: de parels die oma droeg zijn verre van gedemodeerd!

alessandra dona, banner, mode, juwelen, jewels, ring, fashion, jewelry, juwelen, franssen, franssen juwelen, franssen hasselt

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart