bell&ross, logo, jewelry, juwelen, franssen

Bell & Ross

Bell & Ross laat zich inspireren door de geschiedenis van de luchtvaart en de bijbehorende militaire specificaties. Er zijn beroepen waar men bestand moet zijn tegen extreme temperaturen, die gewelddadige versnellingen ondergaan of bestand zijn tegen gevaarlijke druk. Bell & Ross analyseert deze extreme gebeurtenissen met degenen die ze ervaren: astronauten, piloten en bommenwerpers en duikers. Professionals voor wie een horloge niet alleen een hulpmiddel moet zijn om hen te helpen bij hun missies, maar ook een constante bondgenoot.

RS18

Ready, set, go!

Maak kennis met het summum onder de racehorloges. Ultrasportief. Afgewerkt met een ongeziene precisie. Klaar om te… winnen.

Get the look

Deze is voor de heren die nestels, BBQ-tools and likeurdrank krijgen op hun verjaardag, kerst, huwelijksverjaardag, vadersdag en eender welke andere feestdag dit seizoen. Heren, vraag gewoon naar iets gesofisticeerd en cool – een tijdloos stuk, zoals dit prachtige horloge!

bell&ross, banner, mode, juwelen, jewels, ring, fashion, jewelry, juwelen, franssen, franssen juwelen, franssen hasselt, discovery

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart