junghans, logo, jewelry, juwelen, franssen

Junghans

De onuitputtelijke filosofie bij Junghans klinkt al jaar en dag als volgt: het samenbrengen van traditionele ambacht met avant-garde technologie en een gesofisticeerd design. Tot op vandaag maakt dat de Junghans horloges uniek.

Altijd vernieuwend

Max Bill

Geheel volgens het principe ‘vorm volgt functie’ creëerde Bauhauskunstenaar Max Bill in 1956 een unieke keukenklok voor Junghans. Het logische design werd een klassieker en vormde de basis voor de eigentijdse ontwerpen waarmee Junghans sinds 1961 blijft verrassen. Tip: deze uurwerken zijn ideaal als “his and hers”.

Get the look

De ontwerpkenmerken van de max bill Chronoscope 100 Jahre Bauhaus worden beïnvloed door de architectuur van het Bauhaus-gebouw. De witte muren en de antracietkleurige gevel worden weerspiegeld in de mat zilveren wijzerplaat en de kast van het horloge. Rode details accentueren het kleurenschema van de bekende rode toegangsdeur van het Bauhaus.

junghans, banner, mode, juwelen, jewels, ring, fashion, jewelry, juwelen, franssen, franssen juwelen, franssen hasselt, bauhaus
Junghans Max Bill Chronoscope
Junghans Max Bill Chronoscope

€ 1.795,-

Junghans Max Bill Chronoscope Steel Mesh
Junghans Max Bill Chronoscope Steel Mesh

€ 1.850,-

Junghans Max Bill Mega Radio Controlled
Junghans Max Bill Mega Radio Controlled

€ 835,-

Junghans Max Bill Automatic PVD gold
Junghans Max Bill Automatic PVD gold

€ 1.025,-

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart