Speciaal voor onze geliefde baby’tjes en jonge kinderen hebben wij daarom de ‘Hello World’ collectie ontworpen. Het is sowieso al een liefdevol gebaar om een gouden armbandje te schenken. Nu maak je het nog persoonlijker met het eigen geboortesteentje van het kind en de naam gegraveerd.

Hello World

Birthstones

Al eeuwenlang zijn mensen gefascineerd door geboortestenen. Dat zijn edelstenen die symbool staan voor de maand waarin iemand geboren is. Elke geboortesteen heeft een unieke betekenis en een positieve werking op de persoon die de steen bij zich draagt. De geboortestenen komen in verschillende culturen voor en zijn een prachtig teken van liefde.

Granaat

Januari

Granaat is de steen van de hartstocht. Het lost blokkades op en versterkt de wilskracht. Bovendien maakt granaat vrolijk en geeft het zin in het leven. Het geeft moed en doorzettingsvermogen. Hij helpt je om tot je volle potentie te komen door jezelf te ontplooien.

Amethist

Februari

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn voor jezelf. Deze edelsteen haalt de beste versie van jezelf naar boven.

Aquamarijn

Maart

Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk. Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Het helpt je in the flow komen en in het moment te leven. Bovendien bevordert het communicatie, kennisoverdracht en het goed verwoorden van ideeën en concepten.

Diamant

April

Diamant is zuivere, geconcentreerde lichtenergie. Het is bijzonder krachtig en intens. Het versterkt je verbinding met positieve energieën en bevordert de gemoedstoestand. De steen geeft vreugde. Diamant kan ook belangrijke inzichten geven. Het maakt je bewust en zelfzeker.

Smaragd

Mei

De steen Smaragd heeft een positieve werking op relaties, vriendschappen en de samenwerking in groep. Het bevordert geestelijke groei en een vooruitziende blik. Bovendien zorgt het voor doelgerichtheid, alertheid en evenwicht. Het helpt bij het overwinnen van tegenslagen.

Maansteen

Juni

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en positieve energie. Het heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. De steen heeft een sterk effect op slaap en dromen. Hierdoor helpt het bij slapeloosheid en om dromen beter te herinneren.

Robijn

Juli

Robijn geeft kracht en energie. De steen stimuleert liefde, motivatie, enthousiasme, spontaniteit en een positieve houding. Het maakt sterk en beschermt. De steen Robijn bevordert een heldere, scherpe kijk op het leven. De steen geeft concentratie en helpt hiermee realistische doelen te stellen.

Peridot

Augustus

Peridot is een beschermende en reinigende steen. De steen helpt om je los te maken van negatieve invloeden van anderen. Het maakt zelfstandig en assertief en helpt bij het volgen van je eigen weg. Peridot helpt om je eigen fouten te erkennen en ze te corrigeren, maar ook om schuldgevoelens, gewetensproblemen, obsessies en opgekropte emoties los te laten.

Saffier

September

Saffier heeft een sterk effect op de geest. Het trekt succes en voorspoed aan. De steen zorgt voor mentale rust en versterkt wijsheid, eerlijkheid, discipline en inzicht. Saffier maakt de geest helder en scherp en stimuleert nuchter, kritisch, doelgericht, gestructureerd en geconcentreerd denken.

Toermalijn

Oktober

Toermalijn is een reinigende steen. Het zet negatieve energie om in positieve energie. Bovendien beschermt hij je tegen negatieve gedachten en zorgen. De steen heeft ook een ontspannende werking en versterkt het immuunsysteem. Het heeft een positieve werking op zowel geest, als lichaam.

Citrien

November

Citrien schenkt kracht en heeft een prachtige positieve energie. Met deze steen ben je het zonnetje in huis. Hij maakt vrolijk en werkt dan ook tegen somberheid. Bovendien zal hij ook anderen opbeuren, kracht en nieuwe energie schenken.

Citrien helpt tegen faalangst, maakt zelfzeker, geeft moed, energie en levensvreugde. De steen is vitaliserend, zowel fysiek als mentaal. Hij stimuleert je, geeft doorzettingsvermogen en vergroot de wilskracht. Een goede hulp in een situatie waarin je alles moet geven.

Blauwe Topaas

December

Topaas is een zonnige steen die op een zachte manier ontwikkeling en zelfverwezenlijking stimuleert. De steen helpt je je eigen weg te vinden en deze te volgen, door te vertrouwen op je innerlijke bron aan kennis en wijsheid. De steen helpt je doelen te stellen en te bereiken. Het bevordert empathie, openheid, eerlijkheid, waarheid, vreugde en voorspoed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart